Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок IBU
| Обновлено 18 декабря 2014, 11:52
2513
0

Виталий КИЛЬЧИЦКИЙ: «Ночью не спал, боялся проспать гонку»

Украинский биатлонист доволен своим выступлением в Обертиллахе

| Обновлено 18 декабря 2014, 11:52
2513
0
Виталий КИЛЬЧИЦКИЙ: «Ночью не спал, боялся проспать гонку»
biathlon.com.ua

- Гонкою я задоволений. Тільки сьогодні погода була не дуже, йшов маленький дощ. Я думав, що лижі десь могли «встати», тому що гонка довга і траса в деяких місцях брудна.

Півночі не спав, не знаю, чомусь були такі переживання, боявся проспати зранку, бо дуже рано старт був. Стартував в третій групі. Після гонки в Остерсунді, де 10 км біг, як спринт, а на останніх кілометрах вже важко було добігати, зробив висновки. Цього разу стартував розмірено, відпрацював на фініші. Знав, що головне сьогодні – це стрільба. Вітру не було, тому настроювався на результат на стрільбі. Знав, що розраховувати на супер хід, не знаючи чи пройшла акліматизація, не можна. А от на стрільбу розраховував. Проте і лижі добре їхали, тренери і сервісмени постаралися.

Добре, що під’їхали тренери зі Словенії і дякую їм, що давали напої. До речі, сьогодні під час гонки я пив кока-колу. Знаю, що одного разу Бергер, вигравши тут гонку, також пив колу :) Промах – це була більше моя помилка. Трішечки з диханням не спрацював, важко було. А, може, десь раніше натиснув, чим потрібно було – око вже бачить постріл, а палець не натискає. Навіть не очікував, що може вийти такий результат. Проїхав гонку більше як тренування, не настроювався на якийсь високий результат. Взагалі, до індивідуальної гонки треба готуватися. За ці 6 днів, які я тут, я до неї готувався, трошки довше катався, тому що на спринт потрібне зовсім інше тренування. А тут в гори приїхали і щоб в акліматизацію не попасти, старався більш рівномірно займатися, не робити різких прискорень. Може це і дало свій результат. А от вже на спринті не знаю чи вдасться, там потрібні зовсім інші ритми. Зараз почуваю себе добре. Можу сказати, що після тренування вчора був більше втомлений, ніж сьогодні.

ФБУ

SPORT.UA И КЛУБ ЛЮБИТЕЛЕЙ ПУТЕШЕСТВИЙ TRAVELMAKER ОРГАНИЗОВЫВАЮТ ФАН-ТУР НА ЭТАП КУБКА МИРА В НОВЕ МЕСТО. ПРИСОЕДИНЯЙТЕСЬ!

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.