Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 15 марта 2015, 10:12
3779
6

Дмитрий ПИДРУЧНЫЙ: «На первом круге в толчее сломал палку»

Украинский биатлонист поделился впечатлениями об эстафетной гонке на чемпионате мира в Контиолахти

| Обновлено 15 марта 2015, 10:12
3779
6
Дмитрий ПИДРУЧНЫЙ: «На первом круге в толчее сломал палку»
biathlon.com.ua

- На першому колі одразу після спуску в тисняві зламав палку – таке часто трапляється на перших колах. Але, на жаль, поруч нікого з тренерів не було, і я всю рівнину і увесь підйом біг з однією палкою, а це 300, чи навіть 400 метрів. Звісно, за цей час мене не лише всі обійшли, а навіть почали відриватись. Тому і на першому, і на другому колах я намагався наздоганяти суперників. А ось на завершальному – просто, як в нас кажуть, «вирубило». Ноги просто не переступали – ледве добіг до фінішу. Також відзначив би складну трасу: фактично лід був вкритий снігом. По такому покриттю ноги постійно напружені, і немає можливості дати їм розслабитись. А стрільбою сьогодні задоволений – вийшов не найгірший варіант. Промах на стійці – то чисто мій: трохи поквапився. Та й навіть з додатковим патроном, судячи по часу стрільби, відпрацював непогано.

Щодо виступу команди, я думав, що то лише я так багато програв ногами, але аналіз гонки показує, що програвали всі – хтось більше, хтось менше… Зараз говорити про причини зарано, потрібен більш детальний аналіз. Хоча я зараз не можу сказати, нібито лижі погано працювали. Принаймні зі спуску я не помічав, щоб мене хтось накочував. Але за шістку сьогодні боротись було б важко – суперники були сильними і результати – досить щільними. На жаль, до хорошої стрільби не вийшло додати функціональну готовність.

Пік форми? Напевне, можна погодитись, що оптимальною форму назвати складно. Але зараз важко сказати, чи то ми не змогли вийти на пік, чи промахнулись з ним. Перед стартом нібито виходиш – самопочуття хороше, готовий боротись. А фактично одразу після старту – пробігаєш, і відчуваєш, що вже немає сил рухатись так, як ти спроможний. Фактично з усієї команди добрий рівень форми лише у Сергія Семенова, а він трохи перехворів в Білорусі і в певні дні виконував дещо іншу роботу. В будь-якому випадку, це – тема для аналізу з тренерами вже по завершенні сезону.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 11
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Eurospring
Панове критиканти, подумайте над питанням, чи є у нас в команді хтось, кого можна було б випустити замість "слабака" Підручного?
Русинов і Тищенко пробігли б не краще, а настріляли б точно більше.
Тим більше, що Дмитро справді такий відрізок дистанції з 1 палкою пробіг.
Майте вже совість.
Валерий Литвиненко
Вчера комментатор сказал, что Подручного оказывается готовили к ЧЕ, а чемпионат мира это так остаточное явление. Что ж, теперь к чемпионату Украины будем тренироваться на ОИ.
lviv-999
Діма Діма ти фактично запоров усю естафету!!!!!Програти на останньому колі практично всім це ще треба вміти!!!!Так не робиться тим більше пропускав індивідуалку невже не можна нормально пробігти одну гонку!!! фактично за тиждень!!!Слабак одним словом!!
konstb3333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
konstb3333
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил