Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 17 октября 2016, 16:16
5474
1

Владимир БРЫНЗАК: «В эстафете Валю Семеренко заменит Меркушина»

Президент ФБУ — о кадровых перестановках в сборной Украины и задачах на сезон

| Обновлено 17 октября 2016, 16:16
5474
1
Владимир БРЫНЗАК: «В эстафете Валю Семеренко заменит Меркушина»
sport.ua, Владимир Брынзак

Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак розповів, як відбувається підготовка жіночої збірної України, хто замінить Валю Семеренко в естафеті і чи задоволена Федерація роботою словенського тренера Уроша Велепеца.

— Наразі збірна України перебуває у хорошому стані – ніхто не хворів і не хворіє, всі нормально тренуються, готуються до першого снігу. До речі, не факт, що Валя Семеренко пропустить сезон. Вона збирається виступати і планує ще у цьому сезоні приєднатися до збірної. Не знаємо її стану, її готовності, але вона дуже хоче виступати. Можливо, приєднається до збірної ще до Нового року або посеред сезону. Наразі тренується, а там – побачимо.

В естафетній четвірці Валю Семеренко замінить 21-річна Анастасія Меркушина. Також не треба забувати про дискваліфіковану Ольгу Абрамову, яка в будь-якому випадку зможе виступити на чемпіонаті світу (який відбудеться 8-19 лютого у Хохфільцені, Австрія – ред.). У Насті було бажання і раніше виступати за основну команду, але всьому свій час – ми не форсували її, готували до виступів. Вона ще позаминулого року бігла на етапах Кубку світу, а зараз вже повністю готова перейти до основної команди. Підгрушна, Джима, Варвинець, Меркушина – ось естафетна четвірка на перших етапах Кубка світу.

Основне завдання перед збірною на цей сезон – це втриматися у першій п’ятірці Кубка націй та успішно виступити на чемпіонаті світу. Там і побачимо результати роботи словенського тренера Уроша Велепеца. Наразі я задоволений його роботою, але сезон покаже, чи зумів він вивести команду на новий рівень. Перший сезон був все-таки експериментальним – тренер мусив вивчити спортсменок та їх можливості, а команда повинна була до нього звикнути. А цей сезон вже покаже справжній результат – головним екзаменом для Уроша Велепеца стане чемпіонат світу.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.