Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок мира
| Обновлено 18 декабря 2016, 16:38
1530
1

ПИДРУЧНЫЙ: «Фуркад идет с таким запасом, что угнаться невозможно»

Лидер сборной Украины - о гонке с массовым стартом в Нове Место

| Обновлено 18 декабря 2016, 16:38
1530
1
ПИДРУЧНЫЙ: «Фуркад идет с таким запасом, что угнаться невозможно»
biathlon.com.ua. Дмитрий Пидручный

Український біатлоніст Дмитро Підручний, який зайняв високе 5-те місце в чоловічому мас-старті на третьому етапі Кубку світу у Нове Место, прокоментував результати гонки.

«Як і вчора, остання стійка трішки підвела. Ніколи не стріляв чотири нулі на Кубку світу. Мабуть, це психологія. Але з кожною наступною гонкою буду психологічно більш стійкий. Сподіваюсь, в цьому році зможу показати на якійсь гонці чотири нулі.

Вчора моя вина була, що вибрав не ті лижі, не під ту трасу. Тому з такою стрільбою не вдалося піднятися так, як хотілося. Сьогодні навіть не знаю, як дякувати сервісу. Я трохи відставав на підйомах, але на довгих спусках я всіх наздоганяв і у підсумку зумів попасти в квіткову церемонію.

Я маю досвід з минулих років, що не можна далеко відпускати лідерів, треба триматися в голові групи. Якщо відстанеш, самому важко працювати. На 4-му колі мене обійшов Фуркад, за нього просто неможливо було «вчепитися». Треба було йти на максимумі, як на фініші. Він з таким запасом йде, що це просто щось неможливе.

На останньому колі я не думав про місце, просто хотів відпрацювати так, як можу. Намагався не відставати від тих, хто був передо мною. На підйомі від трьох біатлоністів відстали, на спуску наздогнали їх, потім Бьо впав... Добре, що зумів стати п’ятим.

Поки що в мене позитивні відчуття від цих трьох етапів. Працюється непогано. Але назбиралася така втома, що не хочеться думати про наступні етапи. Хочеться відпочити. Ці три тижні були дуже важкими для мене. Я не так давно є лідером команди і важко весь час працювати на таких швидкостях», - сказав Підручний.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
meinetwegen
Молодець!