Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1700
1

На биатлонной базе сборной Украины отключили свет

В Тернополе отрезали от света базу биатлонистов

Сьогодні, 28 грудня, з самого ранку працівники «Тернопільобленерго» відрізали від загальної мережі електропостачання біатлонну базу у Підгородньому.

Вже вкотре ситуація залишилися поза увагою спортивних обласних чиновників, які у той час піарилися під час нагородження кращих атлетів краю за 2016 рік.

На сполох вже вкотре вдарив відомий тернопільський біатлоніст Олександр Починок. Повернувшись у Тернопіль у другій половині дня, він намагався вияснити причини такого відключення. «Вкотре зауважу: на базі постійно живуть та тренуються юні спортсмени, які є членами збірних команд України, - зазначає пан Олександр. – Після відключення електроенергії, у приміщенні різко впала температура. Я багато разів намагався додзвонитися до начальнику управління фізкультури та спорту Тернопільської ОДА Віктора Мацикура. Та він жодного разу не взяв слухавки і пізніше не відзвонився. На жаль, цей чиновник вміє лишень піарити власну персону на темі біатлону у соцмережах. Про некомпетентність займаній посаді пана Мацикура я сьогодні заявив голові ОДА Степанові Барні.»

Вже під закінчення робочого дня Олександр Починок зумів зустрітися зі Степаном Барною, який пообіцяв вже завтра зранку допомогти увімкнути базу до електропостачання. Та гарантував ще два місяці режиму «без відключень» для вирішення всіх конфліктних питань.

У свою чергу голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук зазначив, що проблема у балансоутримувачі біатлонної бази у Підгородньому – обласній організації ФСТ «Колос». Її керівник Георгій Гунтік не шукає шляхів для діалогу щодо подальшої долі спортивного об’єкту, який сам утримувати не може. Сама ж обласна рада також не може виділити кошти на оплату за електроенергію приватній структурі, адже це заборонено законодавством.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Звездная шведская биатлонистка вернется в лыжные гонки
Биатлон | 23 апреля 2024, 17:42 2
Звездная шведская биатлонистка вернется в лыжные гонки

В биатлоне Стина Нильссон успехов не добилась

Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 11:55 6
Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ

Игорь Бурбас утверждает, что базовой датой старта УПЛ 2024/25 является 3 августа 2024 года

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Oleg Bugaets
отака наша країна!!! біда та й годі-тільки й сзакати що спорт це не головне без нього можна прожити