Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 09 февраля 2017, 14:18
1289
0

Хохфільцен: бойовий настрій напередодні старту

Кореспондент Sport.ua розповідає про останні приготуванні напередодні старту чемпіонату світу

| Обновлено 09 февраля 2017, 14:18
1289
0
Хохфільцен: бойовий настрій напередодні старту
Sport.ua

За день до початку чемпіонату світу з біатлону учасники провели офіційне тренування на трасах Хохфільцена. Українська команда готувалася інтенсивно. Дмитро Підручний та Сергій Семенов відпрацьовували стрільбу, постійно отримуючи корективи від старшого тренера чоловічої збірної України Юрая Санітри. Хлопці підійшли до старту у бойовому настрої, сконцентровані і у той же час з притаманним їм почуттям гумору.

Як відомо, до складу національної команди чоловіків включено також Руслана Ткаленка – у зв‘язку із хворобою Артема Прими, котрого медики прагнуть поставити на ноги до чоловічої естафети. Зрештою, навіть за відсутності Прими більше шансів на естафету передусім буде в Олександра Жирного.

Також поповнення і у жіночій збірній, до якої приєдналася Ольга Абрамова – вчора вона несла прапор України на офіційній церемонії відкриття чемпіонату світу. Чому Ольгу включили до команди із запізненням - поки невідомо. Старший тренер жіночої збірної Урош Велепець у відповідь на це запитання сказав: «Поки не можу сказати». У будь-якому разі, це питання з’ясується, а головне, щоби всі були здорові і по-бойовому налаштовані на гонки світової першості. Відтак тримаємо кулаки за нашу «мікс-команду», яку з першого етапу поведе досвідчена олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна, за нею Юлія Джима, Сергій Семенов та Дмитро Підручний! У Хохфільцені вже присутні українські вболівальники, тож нашим біатлоністам буде від кого почути слова і вигуки підтримки!

Олександр ГЛИВИНСЬКИЙ, спеціально для Sport.ua з Хохфільцена 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.