Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 15 июня 2018, 13:23
7247
11

Екс-біатлоніст Віталій Кільчицький cтав тренером ХК Галицькі Леви

Відомий український біатлоніст став тренером з фізпідготовки клубу-учасника чемпіонату УХЛ

| Обновлено 15 июня 2018, 13:23
7247
11
Екс-біатлоніст Віталій Кільчицький cтав тренером ХК Галицькі Леви
biathlon.com.ua. Віталій Кільчицький
Колишній біатлоніст збірної України Віталій Кільчицький, якого ще на початку року вболівальникі вважали головним кандидатом на місце четвертого номера в естафетному квартеті чоловічої команди на Олімпійських Іграх-2018 в Пхьончангу, увійшов до тренерського штабу хокейного клубу-учасника чемпіонату УХЛ – «Галицькі Леви». В ексклюзивному коментарі для Sport.ua, новоспечений тренер з фізпідготовки новояворівського клубу розповів, як склалася його доля після того, як спортсмена не включили до складу біатлонної збірної України.
 
«В квітні, після того як мене не взяли в команду збірної України з біатлону, було трохи ніяково від тих баталій. Було важко прокидатись з відчуттям, що більше нікуди не треба бігти, не потрібно дотримуватись ніяких спеціальних дієт, не буде більше ніяких чемпіонатів України, першостей світу, чемпіонатів Європи, Олімпійських Ігор...
 
Тоді стало питання, як далі бути. Михайло Чіканцев (головний тренер, віце-президент хокейного клубу «Галицькі Леви») і Микола Романюк (президент ХК «Галицькі Леви») запропонували поїхати на фінал Карпатської ліги, де в Угорщині хокеїсти з Новояворівська мали провести кілька матчів. Я прийняв цю пропозицію і став свідком того, як «Галицькі Леви» достроково завоювали Кубок Карпатської хокейної ліги й стали чемпіонами, які не зазнали жодної поразки на турнірі.
 
 
Приєднавши мене як глядача, керівництво «Галицьких Левів» запропонувало мені увійти до тренерського штабу клубу з міста Новояворівськ. Отримавши море вражень від команди і керівників, які власними силами та разом з однодумцями на всіх рівнях Львівської області й з Федерацією зробили в місті Льодову арену, я прийняв пропозицію керівництва і тепер проводжу робочий час на найсучаснішому льодовому майданчику Львівської області – Льодовому палаці – як тренер «Галицьких Левів» з фізпідготовки», – розповів Кільчицький.
 
 
Віталій КІЛЬЧИЦЬКИЙ (зліва)
 
В другій частині інтерв'ю Віталій Кільчицький детально розповів про свою нову професію, а також поділився ексклюзивними фото з тренувань ХК «Галицькі Леви», спеціально для Sport.ua.
Денис Шаховец
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Большие хрустальные глобусы Виттоцци и Йоханнеса Бё, итоги сезона
Биатлон | 18 марта 2024, 17:28 8
Большие хрустальные глобусы Виттоцци и Йоханнеса Бё, итоги сезона

Обзор главных событий финала биатлонного Кубка мира

Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал
Футбол | 19 марта 2024, 07:05 10
Анчелотти может принять решение, которое убедит Лунина покинуть Реал

Уже в ближайшее время звездный вратарь «Реала» Тибо Куртуа вернется в состав команды

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Den96
Все нормально. Краще пізно, ніж ніколи. Один спортивний портал взагалі зробить вигляд, що не бачив цієї новини, тому його читачі не дізнаються про те, як склалася доля спортсмена...)
Mike
та не рассказуйте сказки. москалям зарплата в три раза выше, а резлуьтат тотже и их ставят в каждую гонку. в эстафете он кашу не портил. Я за Виталия, а тех зарабитчан нахер надо было гнать, пусть уж лучше наши, такие же мертвые, но молодые, будущее поколении ставить, мб. вырастут, потому что вообще никого не видно пока в основную команду
Дмитро Шевченко
ВІТАЛІЙ КІЛЬЧИЦЬКИЙ відверто і щиро про себе та біатлон | Етер на радіо Holos.fm | 1.03.18 https://youtu.be/LsvLWkAGkXc
Mike
о, два минуса, от жирного и семакова) давайте парни, еще абрамову подключайте
sokla
Увы, но ни Виталий, ни Жирный\Семаков уже ничего не покажут толкового, возраст уже не тот.
Всех троих нужно понемногу убирать из сборной и подводить молодежь. Но вопрос другой, есть ли она?
GUTA
При чём здесь патриотизм?
У нас есть 3 гарантированных сборника и ещё 3 кандидата на четвёртое место. Обьективно говоря, что Кильчицкий, что Жирный, что Семаков находились примерно на одном уровне, работая в 4-5-6 десятке, но периодически выдавали гонки в 2-3. И я не понимаю за какие заслуги Кильчицкому должны были предоставить просто так место. Только изза паспорта и патриотизма? И забить на конкуренцию? В которой как раз рождается прогресс... Жаль. Лично я надеялся, что Киля сможет прогрессировать... А он... Жаль. Очень Жаль...