Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Кубок мира
| Обновлено 27 ноября 2017, 15:22
4276
0

Володимир БРИНЗАК: «Підручний просто впав і збив того італійця»

Президент ФБУ поділився враженнями від виступу українського дуету в одиночному суперміксті

| Обновлено 27 ноября 2017, 15:22
4276
0
Володимир БРИНЗАК: «Підручний просто впав і збив того італійця»
Sport.ua. Володимир Бринзак
На проекті «Експерти біатлону» президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак прокоментував виступ української команди в одиночному суперміксті на етапі Кубку світу в шведському Естерсунді.
 
«Підручний думав, що буде третім, але це непередбачуване падіння на трасі і було видно, що у нього просто на спуску закантувалась лижа, він просто впав і збив Бормоліні. В них навіть контакту не було, просто лижа пішла і він впав на італійця прямо. Нічого, шосте місце в двох секундах від третього – це також дуже хороший результат.
 
Ми бачимо, що команда може боротися і буде боротися. Стрільбу треба буде підтягнути, стріляти вони вміють. Головне, що є функція. Коли є функція, стріляти завжди буде легше. Якщо подивитись на результат, то звичайно, Казахстан здивував. Та в них хороші умови для тренування, у них стрільбище є, комплекс побудований на висоті. Вони завжди звідти приїжджають, а з висоти завжди легше бігти, коли приїжджаєш.
 
Та я не думаю. Що вони будуть стабільно цілий рік виступати – це не основні наші суперники. А ось австрійці – суперники. В них хороша команда і дівчат і хлопців. Здивувала, звичайно, Франція - Мартен Фуркад і Дорен Абер. Не спрацювала сьогодні і Росія. Вони завжди боряться, а я навіть не бачив якими вони фінішували. Німці вискочили в останній момент. А так все прогнозовано більш-менш. Швеція завжди має хороших стрілків, Вольфганг Піхлер працює з дівчатами, в них там дуже сильна команда підбирається, вони також будуть суперниками. Але в них немає такої стабільної четвірки, як у нас. У них може 1-2 дівчини будуть, але четвірки нема. Тому будемо надіятись, що нашими головними суперниками будуть секундомір і мішень. 
 
Чи задоволений я гонкою? Знаєте такий анекдот про ложечку? Коли ложечка знайшлась, але осадок залишився», – сказав Бринзак.
 
Нагадаємо, сьогодні Віта Семеренко і Дмитро Підручний посіли шосте місце в одиночній змішаній естафеті на етапі Кубку світу в Естерсунді.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.