Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 25 декабря 2017, 10:13
4720
14

На Прикарпатті збудують біатлонний стадіон за 50 мільйонів гривень

Гроші на стадіон для біатлону регіон отримає з державного бюджету

| Обновлено 25 декабря 2017, 10:13
4720
14
На Прикарпатті збудують біатлонний стадіон за 50 мільйонів гривень
kurs.if.ua
Заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк повідомив, що до керівництва ОДА зверталася Федерація біатлону України з проханням підтримати цей проект. З державного бюджету область отримає на стадіон 50 млн грн субвенції.
 
На сесії облради депутати включили ці кошти в проект обласного бюджету на 2018 рік. Де саме можуть будувати стадіон, поки невідомо. Голова облради Олександр Сич закликав депутатів давати пропозиції щодо місця для стадіону.  
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 14
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
flatron82
Що значить, де саме будувати? Що значить, закликав депутатів давати пропозиції? Може кожному під його домом побудувати? Такі питання мають вирішувати спеціалісти, тому що там важливий рельєф, висота, перепад висоти, а ще розміщення стрільбища, як відносно сонця, так і відносно вітрів. Крім того важливо щоб був доїзд хороший, інфраструктура для команд та вболівальників... Одним словом, не всі депутати можуть фахово в цьому зарадити. Та й для чого той популізм депутатський, коли Бринзак вже давно повідомив, що будувати будуть на території Буковелю, що домовленості з керівництвом комплекса вже є. Лише треба продумати розміщення стрільбища і рельєф трас. А інфраструктура вже готова, а значить не треба на розбудову витрачати багато грошей, а значить скоріше збудують. Головне, щоб депутати не почали лізти своїми пропозиціями (відкатами за голосування) в це питання.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
SKIF1927
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Leon Leon
Для кого строить стадион на Буковеле? Для туристов? Там местных раз два и обчёлся,стадион строить надо для детей,для будущего а не для туристов которые приедут пострелять,создавать возле стадиона базы для тренировок,условия для детей,а в буковель с ихними ценами возможности даже на сборы не будут возить....
Костя Шевченко
Ну ти, Вася, і наівний. Грошей куча, просто іх крадуть. Так краще хай зроблять спортивний обєкт, ніж виведуть бабло в офшори.
barbernein
Питання в іншому, що реально можна зробити менш ніж за 2 ляма баксів? Очевидно, що нічого. Черговий спосіб розікрасти бюджетні гроші.
SKIF1927
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
I_LOVE_UKRAINE
Це дуже хороша новина. Володимир Михайлович дуже давно цього добивається, хто слідкує, той знає.
Кошторису 50 млн повинно вистачити, бо біатлонний комплекс будуватимуть - так в Буковелі - де вже єє відповідна інфраструктура.
І це правильне рішення, бо там можна буде займатись спортсменам і кататись туристам, тим самим комплес буде сам себе забезпечувати.принаймні (частково).
З приводу цін - нічого не заважає поселитись не в самому Буковелі, а наприклад в Татарові - 30 хв і ти на місці (10-15 км.)
П.С. там у Росії забирають етапи кубка світу, було б добре, щоб ці етапи проводились в Україні...