Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 24 января 2018, 10:36
1734
0

Сергій СЕМЕНОВ: «Траса непроста, тяжко буде всім»

Український біатлоніст поділився очікуваннями від чемпіонату Європи

| Обновлено 24 января 2018, 10:36
1734
0
Сергій СЕМЕНОВ: «Траса непроста, тяжко буде всім»
ФБУ. Сергей Семенов

24 січня в італійському Ріднау стартує чемпіонат Європи. На участь у ньому заявлені по 7 українських спортсменів у жіночій та чоловічій збірних. Серед учасників – і призер етапів Кубка світу Сергій Семенов. Саме він і розповів, як проходять тренування, чого очікувати від чемпіонату і на що у цих змаганнях сподівається саме він.

- Сергію, як пройшли тренування в Італії?
- Це вже друге моє тренування тут, перше провів учора. Скажу, що траса тут дуже непроста і думаю, що під час гонок тяжко буде всім, незважаючи на регалії, рівень або навіть форму.

- Яка специфіка цієї траси, в чому її складність?
- Коло має один дуже серйозний підйом. Я навіть не можу порівняти його з якимось на етапах Кубка світу. Дуже тяжкий і перед ним доволі довга рівнина. Думаю, під час гонок багато вирішуватиметься саме на тому підйомі й на вогневому рубежі.

- Наскільки ти зараз фізично готовий до боротьби?
- Перший старт має показати, в якій я формі. І залежно від нього ми будемо робити останні приготування до Олімпійських ігор.

- Чи виступав ти раніше в Ріднау? У тебе є якісь асоціації з цією місцевістю?
- Я був тут один раз, досить давно. Це був мій останній Кубок ІBU перед тим, як я потрапив до першої збірної. Тоді мені нормально біглося, пам’ятаю, що демонстрував доволі непогані результати. Сподіваюся на краще і під час завтрашньої індивідуальної гонки.

- Чи аналізували вже погоду на завтрашню гонку?
- По прогнозу снігу не повинно бути, має бути гарна погода, думаю, буде все нормально.  В таку погоду бігти – одне задоволення.

- Команда звикла до того, що на етапах Кубка світу є чимало вболівальників. Тут їх очевидно не буде...
- Так, на етапах Кубка світу в цьому році досить багато наших уболівальників. Але тут і справді не дуже сподіваюся їх побачити. Адже чемпіонат Європи не настільки популярний, як етапи Кубка світу чи Олімпійські ігри.

Хоча цього року тут склад учасників  дуже сильний, багато хто приїздить. І болгари, і німці і французи. У норвежців досить сильна команда, російська збірна представлена кількома сильними хлопцями. Тож легко тут не буде.

Источник Facebook
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.